Wat we doen

Service

Natuurlijk komen we onze toilet- en douchewagens niet zomaar bij u deponeren. We installeren hem en maken hem gebruiksklaar. Standaard inclusief een waterslang van 25 meter en een afvoerbuis van 10 meter. Indien nodig, kan dit altijd bijbesteld worden.

Installatie

Installatie

We sluiten de toilet- en/of douchewagens aan, en controleren deze op een correcte werking. Zo kunnen de toiletten en douches meteen gebruikt worden nadat de installatie is voltooid.

Water

Water

Standaard voorzien we voor de aansluiting op de waterleiding een waterslang van 25 meter en voor het afvoeren van het afvalwater een afvoerbuis van 10 meter.

Elektriciteit

Elektriciteit

De toilet en douche wagens worden aangesloten op 220V~/16A. Voor warm water of een elektrische verwarming bij de toiletwagens is een extra aansluiting van 220V~/16A vereist.

toilet huur tentaanbouw

Tent

toilet huren tentaanbouw

Tent

Al onze toiletwagens kunnen door middel van een pvc-zeil verbonden worden met een kadertent, om zo een waterdichte verbinding te garanderen tussen de kadertent en de toilet wagen.

Afvoer

Afvoer

Aansluiting op een afvoerput dmv een meegeleverde afvoerbuis van 10 meter. Indien grotere afstanden dienen overbrugd te worden, kan de wagen uitgerust worden met een vermaalpomp.

Septische tank

Septische tank

Is er op uw terrein geen directe afvoerput beschikbaar, of is de afstand te groot? Dan kan de toilet wagen uitgerust worden met een septische tank. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Winter

Winter

Tijdens de winterperiode is er een extra aansluiting nodig voor de elektrische verwarming, om beschadigingen aan onze toilet en douche wagens door vrieskou te voorkomen.

Plaatsing

Plaatsing

Moeilijk bereikbaar terrein? Met onze rupswagen wordt de toilet en douche wagen zonder probleem op de juiste plaats gezet.